32Consult's services

Forretningsoptimering fra et IT-perspektiv

Hvis jeres virksomhed har brug for at få et bedre billede af, hvordan IT kan gøre jeres arbejdsdag mere effektiv tilbyder jeg et forløb, hvor vi går igennem virksomheden og ser hvordan IT kan bruges som medspiller i dagligdagen for at øge produktiviten og sikre øget medarbejdertilfredshed.
Dette er relevant for mindre og mellemstore virksomheder, hvor man ikke har en decideret it-udviklingsafdeling.

Fra vision til produkt

Hvis i går med drømme eller visioner om at udvikle nye it-systemer eller ligger inde med problemstillinger som I føler at IT kan være med til at løse, men ikke selv har den it-tekniske komptence i virksomheden kan jeg gå ind og I samspil med jer designe et system til formålet, og hvis det er relevant også træde til som udvikler og lave en prototype eller det færdige produkt.

Systemarkitektur og softwareudvikling

At få et ekstra sæt øjne på udviklingen af et it-system kan spare både udviklignstid og penge. Jeg har stået for arkitekturen bag alt fra integrationsplatforme, behovsafkodningsværktøjer, produktstyringssystemer, prisfastsætningssystemer til content managementsystemer og e-handelsløsninger og har opbygget en stor indsigt i hvordan man bygger skalerbare, udvidelsesbare og driftsikre systemer.

Optimer hjemmeside /
e-handelsløsning

Få et uvildigt review af jeres tilstedeværelse på internettet samt analyse af hvilke muligheder, der er for optimering af både den visuelle frontend, backend systemkernen, drift og/eller markedsføring af hjemmesiden på nettet.

Standard timepris er 950 kr. ex moms
  • Mere om 32Consult

    32Consult giver små og mellemstore virksomheder et reelt alternativ til de store konsulenthuse. Jeg samarbejder med andre udvkliere, facebook specialister m.v. for at sikre en så stor bredde og dybde i min palet af ydelser til meget fordelagtige priser.

 
  • Kontakt 32Consult

    • Adresse:Østermarksvej 92, 8381 Tilst
    • Telefon:+45 29 89 89 01
    • Email:
Copyright ©2016 - 32Consult
^ Til toppen